Индивидуална програма 8

Индивидуална програма 8

Индивидуалната програма се състои от 8 скайп сесии, 8 различни погледа към вас от вътре навън и отвън навътре, всяка от които трае 90 мин.

8 цвята на гласа, които ще ви потопят в дъгата на вашите емоции.

Сесиите се провеждат по стационарен телефон или по скайп. По ваш избор можем да заменим скайп сесията с имейл сесия – важното е вие да се чувствате добре!

ноти

Заедно ще открием:

  • Вашата цел
  • Вашето огледало от взаимоотношения
  • Вашата стратегия

Във всяка сесия ще изследваме:

  • Вашите желания
  • Вашите страхове
  • Вашата (де) мотивация
  • или какво искате, в крайна сметка

Анализът на вашия глас е необходим, за да съдейства на нашето пътешествие в по-голяма дълбочина. Заедно ще намерим отговорите, които са ви нужни. Ще опознаете по-добре вашия вътрешен свят, в който емоциите преминават като подводни течения.

И ще започнете да забелязвате как те ще ви отворят вратата на промяната, онази, която желаете толкова силно.

дете с кораб

Навярно вече се досещате, че всяко пътуване е строго индивидуално и не може да се възпроизведе повторно. Представете си, че както двама души имат различни гласове, различни ДНК така имат и различни преживявания в коучинга.

Вече разбирате ли колко е лесно? Най-важният момент от нашето сътрудничество е вашата пълна свобода да изразите себе си и да се почувствате удобно в собствената си кожа. У вас се поражда все по-голям интерес да разберете, дали наистина всичко това е възможно.

Докато преглеждате всяка дума от тази уеб страница, ще започнете да откривате нови начини да опознаете себе си. В края на всяка сесия ще усещате прилив на вътрешна сила и енергия. Именно те ще ви окуражават да направите следващите стъпки. Няма ли да е страхотно най-после да се доверите на вашите таланти?

Разсъдливите хора като вас вече знаят, че трудно се обяснява в детайли как протича една коучинг сесия. Ето защо ви каня да направим първата безплатна пробна сесия. Напомня на парфюма, който ви представят в търговския център. Сами разбирате, че е нужно да се докосне до вас и да престои за няколко часа, преди да решите дали е вашия. Ето така без ангажименти, само в края на безплатната сесия вие ще изберете с пълна свобода искате ли да продължим заедно това пътуване.

Като продължавате да използвате този сайт, вие се съгласявате с употребата на бисквитки. повече информация

Бисквитките на този сайт са разрешени, тъй като са необходими за правилното му функциониране. Ако продължите да използвате сайта, без да променяте настройките си, или натиснете бутона "Приемам", вие се съгласявате с това.

Затвори