Вашият глас

капка вода

„В твоя глас се оглежда душата ти,
тъй както слънцето в капка вода…”

(тракийска мъдрост)

Какво ли щеше да стане
ако една сутрин се събудите
и откриете,
че притежавате нова Сила.

Вероятно сте чували, че животът ни прилича на морска вълна. Понякога сме на гребена, друг път – на дъното. Но това са само две от всички възможни ситуации, които ни съпътстват в нашето ежедневие. Разсъдливите хора като вас вече знаят, че в останалите 98% ние сме само капки вода танцуващи по вълните.

Представете как разговаряте с любимия човек, с родителите, децата, приятелите, колегите, та дори и с неприятелите и усещате, че ви разбират и са съгласни с вас. Като че ли разговорът преминава в приятна мелодия, която ви кара да се чувствате все по-леко и по-свободно… Има такива дни! Нали?

И тази сила е вътре във вас, винаги е била и ще бъде. Нужно е само да я усетите, да я приемете и опознаете. Досещате ли се вече – това е силата на вашия Глас. Той може да промени живота ви така, както никой друг. Стига само да му се доверите. Звучи ви много просто, нали? Дори някак по детски наивно… това е мистерията на гласа!

А знаете ли, че гласът не остарява? Той е нашето емоционално ДНК, с което другите ни идентифицират. На физическо ниво, когато се срещат хромозомите на мъж и жена се ражда един нов живот… На комуникативно ниво – срещата между два различни „вокални хромозома“ поражда едно ново чувство… и за двете страни. И от него следва продължение в действие и решение. СПОНТАННО, или поне така ви се струва.

 

Когато общуваме ние предаваме емоции, които в повечето случаи не съзнаваме.

Нашият глас има свой емоционален код, който ни позволява да преминаваме от едно емоционално състояние към друго за няколко минути. Така можем да трансформираме гнева в емпатия и нашия слушател да надхвърли ограниченията на своето Его. Най-важният аргумент, който засяга силата на гласа е, че той идва директно от нашето подсъзнание и предава емоционалната информация по същия канал.

Емпатията е способността да „виждаш света през очите на другия“. При всяко изживяване на емпатия, човек се променя. Неговото съзнание се разширява приемайки различна нагласа към живота, която при други обстоятелства е възможно да осъди. Именно това състояние води до единството, което преминава в синергия. Да вземем за пример едно музикално изпълнение. Музиката има магична и завладяваща сила, която въвлича слушателя в творбата. Изпълнителят е този, който трябва да събуди творбата, да я оживи. В даден момент светът на творбата се оказва един и същ и за публиката и за изпълнителя. Спомняте ли си легендата за Орфей?

ръце с часовник

Колко дълго можете да задържите водата в ръцете си?

Толкова, колкото трае емоцията предадена чрез вашия глас…

Могат ли две очи да видят две различни неща едновременно?

дървета

Могат ли две уши да чуят две различни неща?

Могат ли две сърца да усетят едно чувство?

И докато обмисляте тази информация, вие ще откриете, че изграждането на емпатия е единствената ефективна среда на комуникация.

Може би тук трябва да споменем за огледалните неврони. Онзи „мистичен обмен” на биоенергия, който протича от вътре навън и се връща обратно към нас, извън материалния свят (но за тях ще говорим по-късно).

Представете си усещането, че сте потопени изцяло в емоционалния поток, докато слушате и говорите? Припомнете си мириса на море и един изкусен сърфист, който танцува по гребена на вълната… И после внезапно се изгубва в тунела й. Някой от вас ще кажат: „Това са търсачи на силни усещания”.

Уверявам ви, че вашият емоционален свят е още по-вълнуващ!

А сърфистът е вашият Глас…

сърфист

Още ли не вярвате? Опитайте.

Запазете сега вашата първа коучинг сесия!

Напълно безплатно – получавате 45 мин скайп сесия!

Някои вече го направиха. Ето част от тяхната история.

Александра, 43г. Зъболекар (Бургас)

„Беше ми много трудно да продължа сама нататък. Синът ми не желаеше вече да разговаряме… Чувствах, че губя контрола върху него – беше вече на 16 години. Нашите отношения приличаха повече на гордиевия възел. Колкото повече се опитвах да го развържа, толкова по-силно той се затягаше. И тогава потърсих коучинга. Още след първата сесия видях нещата в малко по-различна светлина. И реших да опитам – да се доверя на самата себе си, с помощта на моя глас. Последваха седмици, които ме накараха да преоткрия себе си. Една вечер сина ми остана по-дълго след вечеря с мен и ми каза: „Мамо, не знам какво си направила, но нещо в теб се е променило…Чакай да ти разкажа за урока по химия…” След няколко дни ми показа дори снимката на своето момиче, с което излизаше. И дойде онази неделя, в която разбрах, че любовта и хармонията са се върнали в моя дом и в моето сърце. Опознавайки своя глас, аз опознах още по-добре себе си и сина си.”

Марко, 36г. Маркетинг мениджър в застрахователна компания (Рим)

„Най-после получих мястото в компанията, което чаках от 3 години. У мен се бореха силно две чувства – желанието да успея да увелича продажбите и притеснението дали ще се справя. Директорът беше заложил големи надежди на мен. В същото време ми даваше само 6 месеца, за да ги реализирам. Притеснявах се дали ще успея в този кратък срок. Работех по новия проект за онлайн продажби с персонални клиенти. Работех по 12 часа и изисквах максималното от моя екип. Така минаха 2 месеца, а работата все още не даваше очакваните резултати. Нещо ми се изплъзваше – като вода, която изтича между пръстите ми… Тогава реших да се обърна към коучинг за пробна сесия. Интересът ми бе провокиран от новия метод за декодиране на вокалните емоции. Работихме заедно няколко седмици. И това, което започна да се случва надмина и най-смелите ми очаквания… За следващите 3 месеца бяхме продали 3 пъти повече застрахователни полици. Получи се като една „вълна” в която участваха всички и колеги и клиенти. А бях променил само начина, по който общувах с тях…”

Марина, 40г. Адвокат (Палермо)

„От 2 години моята кариера беше в застой. Имах все по-малко клиенти, които нетърпеливо искаха приключване на делата си. Но едновременно с това растеше техния гняв и недоволство, че двете страни не могат да се споразумеят. А губят само време и пари. Вече знаех, че медиатора е задължителна стъпка от съдебното производство в Италия. А на мен все нещо не ми достигаше, да заработя като медиатор. Взех решение -да се обърна към коучинг. Още в първата сесия разгърнахме картата на моето пътуване. Последваха няколко сесии онлайн .Те ми позволиха да доловя още по-осезаемо силата на собствения си глас. Тогава събрах кураж и се включих в курса за медиатори. После всичко стана много лесно, някак от само себе си… Още при първата ми среща с клиентите като медиатор нещата се получиха! За по-малко от час им помогнах да намерят най-ефективното решение на съдебния спор. Сега съм медиатор и се чувствам удовлетворена. Колко малко беше нужно, за да променя живота си… Да се вслушам в собствения си глас!”

Павел, 29г. Радиожурналист (София)

„Току що се бях разделил с моята приятелка. Всичко наоколо ми изглеждаше мрачно и сиво. Една сутрин редакторът на програмата ме извика при себе си и най-неочаквано ми каза: „Павел, пускаме нов нощен блог – Цветовете на нощта. Ти ще бъдеш водещия на предаването. Имаш една седмица да ми представиш сценария. Честито!” Не можех да повярвам, че ми се случва точно на мен! Точно сега, когато живота ми беше станал безцветен… Цял ден мислих какво трябва да направя. И накрая разбрах, че имам избор – или да потърся помощ отвън или да се предам и да кажа, че не мога да го направя. Реших да опитам с този нов специалист – коучинга. Нямах повече какво да губя. Почувствах се някак странно след първата сесия. Изчаках да мине седмицата, в която денонощно работех над сценария. И после се случи… Започнах редовни коучинг сесии и виждах как те „оцветяваха” гласовете на моите слушатели всяка нощ. Ставаше все по-интересно и вълнуващо. След няколко месеца (2 или 3 вече не помня точно колко) главният редактор ме извика и с широка усмивка ми каза: „Браво Павле, ти успя! Имаш изключително висок рейтинг на предаването. Не знам какво точно правиш от полунощ до 3.00ч. сутринта, но знам че слушателите те очакват и харесват! Продължавай все така момче!”. И тогава разбрах, че всички ние носим цветовете на дъгата в себе си. Нужно е само да ги споделим с другите.”

балони

Ето и моите предложения:

  1. Коучинг сесия скайп (КСС) – 1.30 ч – 40 €
  2. Коучинг сесия имейл (КСИ) – до 600 думи (3 страници) – 10 €
  3. Комбинирана коучинг сесия 1 + 1 (КСС + КСИ) – 50 €

Колко коучинг сесии са необходими, за да постигнете избраната цел?
Това решавате единствено вие.
Статистиката показва, че от 8 до 10 сесии са напълно достатъчни, но понякога стига и само една – тази първата!

Нищо за губене!
Обадете се сега!
Запазете вашата безплатна сесия!
И после избирате само вие.

Начин на плащане:
PayPal
Банкова сметка

Като продължавате да използвате този сайт, вие се съгласявате с употребата на бисквитки. повече информация

Бисквитките на този сайт са разрешени, тъй като са необходими за правилното му функциониране. Ако продължите да използвате сайта, без да променяте настройките си, или натиснете бутона "Приемам", вие се съгласявате с това.

Затвори