Студио Diyo-coach – онлайн коучинг
Международна седмица на коучинга
18 – 24 май 2015

Едно топло и сърдечно „Добре дошли” на всички вас, българи по света, които отваряте моята страница! Моля, заповядайте.! Не се блъскайте, има място за всички! Чувствайте се като у дома си.Радвам се да ви посрещна в студиото на Diyo-coach. Ето, че и тази година света отново заговори за коучинга. Вие нали знаете какво е това?
Когато преди години го обяснявах на мой стар приятел от Виена, българин,той кратко обобщи : „ Значи коуча, не е коч?” Е, засмях се и отвърнах : „Коуч ( coach –англ.ез.) е треньор, а коч ( от бълг.ез) козел…Важното е да те развесели по пътя и да повдигне духа ти! А останалото ти сам си го знаеш”.

подарък 111
Тази седмица ви каня да поговорим за вашите успехи; за вашата вътрешна мъдрост; за взаимоотношения ви с другите. Годината е 2020! Не, няма грешка! Далече ли ви се струва? Може би имате намерение да промените живота си; да напишете книга; да създадете семейство? Кой знае? Всеки ден попадаме в кухнята на емоциите. Истината е, че без тях животът е безвкусен! Вероятно вече знаете, че вашето обаяние е вашата сила! Усетихте ли я вече?
Добре…А сега искам да ви поканя да си побъбрим , чисто по български, за нещата от живота.
Тази седмица за вас ще се отворят седем врати и вие ще изберете през коя да влезете. Зад всяка врата ви очаква един подарък.
Не го пропускайте! Ето ги и седемте врати:

 

  1. Червената врата
  2. Оранжевата врата
  3. Жълтата врата
  4. Зелената врата
  5. Синята врата
  6. Индиговата врата
  7. Виолетовата врата

Ще бъде забавно, приятно, а за някои може би  полезно…

Очаквам ви сега!

Най-късно утре…

Ваш Diyo-coach

www.diyo-coach.com

табела