Индивидуална програма 8

Анализ на вашия глас.
Продължителност 8 скайп сесии.

Какво е Индивидуална програма 8?

Индивидуалната програма се състои от 8 скайп сесии, 8 различни погледа към вас от вътре навън и отвън навътре, всяка от които трае 90 мин.

8 цвята на гласа, които ще ви потопят в дъгата на вашите емоции.

Сесиите се провеждат по телефон или по скайп. По ваш избор можем да заменим скайп сесията с имейл сесия – важното е вие да се чувствате добре!

Заедно ще открием

  • Вашата цел

  • Вашето огледало от взаимоотношения

  • Вашата стратегия

Ще изследваме

  • Вашите желания

  • Вашите страхове

  • Вашата (де) мотивация

  • или какво искате, в крайна сметка

Ползи от програмата

Анализът на вашия глас е необходим, за да съдейства на нашето пътешествие в по-голяма дълбочина. Заедно ще намерим отговорите, които са ви нужни. Ще опознаете по-добре вашия вътрешен свят, в който емоциите преминават като подводни течения.

И ще започнете да забелязвате как те ще ви отворят вратата на промяната, онази, която желаете толкова силно.

Специално за вас

Навярно вече се досещате, че всяко пътуване е строго индивидуално и не може да се възпроизведе повторно. Представете си, че както двама души имат различни гласове, различни ДНК така имат и различни преживявания в коучинга.

Вече разбирате ли колко е лесно? Най-важният момент от нашето сътрудничество е вашата пълна свобода да изразите себе си и да се почувствате удобно в собствената си кожа. У вас се поражда все по-голям интерес да разберете, дали наистина всичко това е възможно.

Докато преглеждате всяка дума от тази уеб страница, ще започнете да откривате нови начини да опознаете себе си. В края на всяка сесия ще усещате прилив на вътрешна сила и енергия. Именно те ще ви окуражават да направите следващите стъпки. Няма ли да е страхотно най-после да се доверите на вашите таланти?

Подарък!

Разсъдливите хора като вас вече знаят, че трудно се обяснява в детайли как протича една коучинг сесия. Ето защо ви каня да направим първата безплатна пробна сесия. Напомня на парфюма, който ви представят в търговския център. Сами разбирате, че е нужно да се докосне до вас и да престои за няколко часа, преди да решите дали е вашия. Ето така без ангажименти, само в края на безплатната сесия вие ще изберете с пълна свобода искате ли да продължим заедно това пътуване.