Дими Йорданова – гласов коуч

Димитринка Йорданова

Родена съм през 1966 година в София.

От много години имам една страст – да изучавам лабиринта на човешките взаимоотношения.

Завърших магистратура по клинична психология в Нов Български Университет и специализирах Краткосрочна терапия.

Професионалната ми кариера продължи като психолог в Нафтекс България Холдинг АД, където провеждах групово-динамични форми на тренинг, психодиагностика и се занимавах с качествени методи на изследване в управлението. По-късно завърших и магистратура по Маркетинг в УННС.

Участвах в екипа на съставителите на първия каталог на психолозите в България.

Професионалната ми кариера продължи като специалист на свободна практика – консултант по организационно развитие и психология на рекламата, с качествени методи на изследване в комуникациите.

От 15 години живея в Рим, Италия, където работя в областта на стратегическата комуникация, маркетинга и културната медиация.

Специализирах Voice Coaching в LаVoce.net – иновативен метод за анализ и дешифриране на вокалните емоции, който представих на VI Научен конгрес на психолозите в София през 2011г.

Проведох поредица от семинари в София с Италианска търговска камара, Конфиндустрия България, СУ „Климент Охридски”, съвместно с Италианския Културен Институт в София през 2012г.

Консултант съм на Културна Асоциация „Паралел 43“ и Българското Неделно Училище „Асен и Илия Пейкови“, Рим.

Кореспондент съм на Интернет Радио Татковина от Рим – радиото на българите по света: http://www.tatkovina.com/

Работя в областта на личностното развитие и ефективната комуникация. Фокусирана съм върху съзнателната употреба на гласа в психологичен аспект, основана на паравербалната комуникация.

Провеждам консултации и семинари, както в професионалната, така и в личната сфера. Уменията ми намират еднакво добро приложение в областта на търговията, преговорите, медиацията, а така също и в междуличностните отношения и работа с деца.

От няколко години работя с предприемачи, мениджъри, учители и психолози като обучител и треньор на гласа (Voice Coach) в България и Италия.

Автор съм на иновативния метод за комуникация DIYO ®.

Член съм на

Моята мисия и цел

Прочетете за моята мисия и цел на тази страница.

Медийни изяви

Ето и моите предложения

  • Коучинг сесия имейл (КСИ) – до 600 думи (3 страници)

  • Коучинг сесия скайп (КСС) – 90 мин

  • Комбинирана коучинг сесия 1 + 1 (КСС + КСИ)

Начини на плащане:

PayPal

Банков път