Пътищата на гласа

Автор: Дими Йорданова Командучи

За книгата Пътищата на гласа

Един от основните проблеми на нашия 21 век е, че хората все повече губят способността си да се изразяват устно и физически…

Огледайте се добре – ще видите и ще чуете все повече блокирани хора, които не умеят да предават автентично своите емоции. А емоцията е като водата, тя винаги намира начин да излезе на повърхността. Дори в момента, в който най-малко я очакваме…

Книгата е едно пътешествие – пътешествие, в което ще открием вашия глас, неговата сила и изразителност. Тя ще бъде полезна на всеки, който иска да подобри не само качеството на своята комуникация, но и качеството на своя живот, защото общуването е най-прекият начин, по който се свързваме със света.

Заедно с вас ще изследваме вокалните емоции, ще опознаем палитрата на гласа, ще правим „емоционален фитнес“, ще разберем защо говорене не означава общуване и още много, много други неща.

Поръчай
За да закупите книгата в хартиен формат, свържете се с мен.
Поръчай

Съдържание на книгата Пътищата на гласа

 • Глава 1. Методът DIYO ®
 • Глава 2. Емпатия и комуникация
 • Глава 3. Невромаркетинг
 • Глава 4. Пътят на гласа
 • Глава 5. Твоята визитка
 • Глава 6. Емоционален фитнес на гласа
 • Приложение 1. Проектът Харизмата на българина
 • Приложение 2. Медитации
 • Приложение 3. Въпросник за установяване нивото на компетентност за анализ на вокалните емоции
 • Благодарности
 • Библиография

За автора

Димитринка Йорданова – Командучи

психолог, хипнотерапевт, специалист по маркетинг, културен медиатор, работи с международни компании в страната в областта на сигурността, от 2005г. живее и работи в Рим, Италия, където специализира Voce coach в LaVoce.net.

През 2015 г. създава Лаборатория на вокалните емоции в Българското Неделно Училище в Рим „Асен и Илия Пейкови“, където се ражда иновативния метод DIYO® за анализ и трансформация на вокалните емоции в чужда езикова среда.

Работи в областта на личностното развитие и стратегическата комуникация. Фокусира се върху съзнателната употреба на гласа в психологичен аспект, основана на паравербалната комуникация.

Провежда консултации и семинари с българите по света в областта на търговията, преговорите, медиацията, междуличностните отношения и работа с деца в Българските Неделни Училища по света.

Работи с предприемачи, мениджъри, учители и психолози като обучител и треньор на гласа (Voice Coach). Автор на проекта „Харизмата на българина“ – за съхранение на българската психологическа и културна идентичност по света.

Създател на иновативния метод за комуникация DIYO®.

Заслужава си да прочетете тази книга! Полезна и приятна, едновременно дълбока и лесна за четене… Тя дава ценни насоки за всеки, който иска да има силен и въздействащ Глас. Балансът между практични съвети и теоретични знания, вещината и лекотата на изложението правят тази книга отличен пътеводител в света на невидимото, но мощно средство за влияние – Гласът.

Вяра Ганчева,
социолог, доктор в Института по философия и социология БАН.
Хоноруван преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”

Купи е-книга
Книгата е налична и в електронен формат.
Купи е-книга