Здравейте, приятели!

С огромна радост и нетърпение бързам да споделя с вас – излезе от печат първата ми книга: „Пътищата на гласа“.

Каня ви да предприемем заедно едно пътешествие – пътешествие, в което ще открием вашия глас, неговата сила и изразителност. Книгата ще бъде полезна на всеки, който иска да подобри качеството на своята комуникация, а и качеството на своя живот, защото общуването е най-прекият начин, по който се свързваме със света.

Един от основните проблеми на нашия 21 век е, че хората все повече губят способността си да се изразяват устно и физически…
Огледайте се добре – ще видите и ще чуете все повече блокирани хора, които не умеят да предават автентично своите емоции. А емоцията е като водата, тя винаги намира начин да излезе на повърхността. Дори в момента, в който най-малко я очакваме…

Заедно с вас, в книгата ще изследваме вокалните емоции, ще опознаем палитрата на гласа, ще правим „емоционален фитнес“, ще разберем защо говорене не означава общуване и още много, много други неща.

Елате на премиерата на „Пътищата на гласа“, която ще се състои във вторник, на 15 март, от 19:00 часа, в Български културен център. Повече за събитието можете да видите тук.

Пишете ми, ако искате да закупите книгата в хартиен вариант.

Можете да я закупите в електронен формат от тук.

До скоро!

Димитринка Йорданова – Командучи

Корица на Пътищата на гласа